U heeft geen producten in uw wagentje

Gratis verzonden in Nederland Voor 17:00 besteld , vandaag verzonden Veilig betalen met iDEAL

Betaling & Levering

 
Betaling
Goodieplaza biedt een ruim aanbod van betalingen aan in Nederland en Belgie en werkt hierbij met een veilige betaalomgeving via haar paymentprovider Pay. Het is in Nederland mogelijk te betalen via Ideal en Billink. Overschrijving via de eigen bank is ook mogelijk evenals contant afrekenen bij afhalen. Achteraf betalen is mogelijk als het wordt opgehaald in Utrecht of via Billink. In Belgie is het mogelijk te betalen via overschrijving, MisterCash of Bancontact. Billink biedt helaas geen achterafbetaalmethode aan voor Belgie.
 
Kosten
Om de kosten van de producten laag te houden, berekenen we voor sommige betaalmethoden kosten. Het gebruik van Ideal, MisterCash en Bancontact is gratis. Evenals overschrijving via de bank of contante betaling bij afhalen. Voor de betaalmethode Billink berekenen we 1,49 per bestelling.
 
Verzending & Levering
 
Binnen Nederland
Dagelijks worden betaalde bestellingen voor 16:00 dezelfde dag gratis verzonden via PostNL.
Naar verwachting wordt het pakje de daaropvolgende dag bezorgd via de reguliere post. Behalve op zondag en maandag want dan bezorgt PostNL niet. In de regio Utrecht worden pakjes soms ook via VanStraaten Post of eigen bezorgservice geleverd.
Kleine verzendingen tot 40 euro worden via brievenbuspost zonder trackingcode verzonden. Grotere bedragen en/of afwijkende formaten worden via een brievenbuspakje of pakketpost geleverd. Dit kan zowel via PostNL of DHL. Mocht de koper een voorkeur opgeven bij een pakket, dan voeren wij deze zo uit. Voor verzendingen binnen Nederland zijn hier geen kosten aan verbonden voor de koper.
 
Naar Belgie
De pakjes voor landen buiten Nederland worden iedere werkdag, na ontvangst betaling, verzonden via PostNL of B-post. De koper betaalt hiervoor de werkelijke verzendkosten zoals gesteld door PostNL. In 2017 bedraagt dit tussen de 1,33 en 3,99 (voor 1 product)
Het duurt meestal twee tot drie werkdagen totdat het pakje in Belgie wordt geleverd. Horloges en manchetknopen worden met track & trace verzonden. Op zaterdag en zondag wordt er in Belgie niet bezorgd.
 
Er wordt een bevestiging verstuurd, zodra het pakje is verzonden. Dit kan ook altijd worden nagekeken in het eigen account.
Goodieplaza is niet aansprakelijk voor vertragingen en beschadigingen die optreden door (onjuist) handelen van PostNL of B-post, tenzij gekozen is voor verzekerde verzending. Uiteraard werken we wel mee aan het indienen van een klacht bij PostNL en tot het komen van een oplossing.
 
Langskomen
Het is mogelijk om de producten af te halen en contant (achteraf) te betalen in Utrecht. Wij werken alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via email (info AT goodieplaza PUNT nl) of telefoon.
 
Pakje niet ontvangen?
Soms treedt er een vertraging op bij het bezorgen van de post. De meeste van deze vertraagde pakjes wordt binnen een week alsnog bezorgd door PostNL of B-post. Wij hebben helaas geen inzicht in de werkwijze van PostNL. Mocht het pakje een week na verzending nog niet zijn binnen gekomen, neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een goede oplossing.
 
Copyright © 2018 GOODIEPLAZA - cadeaus en geschenken. Powered by Zen Cart