U heeft geen producten in uw wagentje

Gratis verzonden in Nederland Voor 17:00 besteld , vandaag verzonden Veilig betalen met iDEAL

Retourneren

Herroepingsrecht
Je hebt een wettelijke bedenktermijn van 14 (kalender)dagen na ontvangst van de bestelling. Binnen deze periode kun je, zonder opgaaf van redenen, de aankoop ontbinden: het zogeheten herroepingsrecht (ontbindingsrecht).
 
Uitzondering herroepingsrecht
Producten die op maat gemaakt worden, zoals een vakantiefoto op een tashaak, een bedrijfslogo op een verpleegstershorloge of een trouwdatum op manchetknopen komen volgens artikel 10, lid 6 van de algemene voorwaarden en artikel 7:46d lid 4 van het algemeen burgerlijk wetboek niet in aanmerking voor herroeping of retourneren vanwege het gepersonaliseerde aspect.
http://www.wetboek-online.nl/wet/BW7/46d.html
 
Procedure retourneren
Meld binnen 14 (kalender)dagen na ontvangst van de bestelling via email (info@goodieplaza.nl) of het formulier op de contactpagina of via het herroepingsformulier onder aan deze pagina en de algemene voorwaarden (pdf bestand) dat je een product wilt retourneren. Benoem hierin minimaal jouw naam, adres, bestelnummer en het product / de producten die je wilt retourneren. Je ontvangt een bevestiging dat je een product / producten wilt retourneren.
 
Stuur binnen 14 (kalender)dagen na het bericht van retourneren, het product / de producten in onbeschadigde staat en zoveel mogelijk in originele verpakking goed ingepakt naar:
 
Goodieplaza
T.a.v. Retouren
Weerdsingel o.z. 13
3514 AA  UTRECHT
 
Zodra wij de retourbestelling hebben ontvangen, ontvang je een ontvangstbevestiging.
 
Het betaalde bedrag van het geretourneerde product plus eventuele verzendkosten (buitenlandse kopers) en /of betalingskosten wordt binnen 14 (kalender)dagen na ontbinding op het bij ons bekende rekeningnummer (terug) gestort.
 
Verzendkosten voor het retourneren zijn voor kosten van de koper en worden niet vergoed.
 
In het geval producten beschadigd worden geretourneerd, kan Goodieplaza kosten berekenen voor herstel of vervanging hiervan.
 

Herroepings formulier
 
Copyright © 2018 GOODIEPLAZA - cadeaus en geschenken. Powered by Zen Cart