U heeft geen producten in uw wagentje

Gratis verzonden in Nederland Voor 17:00 besteld , vandaag verzonden Veilig betalen met iDEAL

Klachten & Eigendom

Service
Iedereen heeft recht op een goed en degelijk product. Alle artikelen worden voor verzending gecontroleerd. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn met de bestelling, laat het ons dan via email of telefoon weten, zodat we het kunnen herstellen of een nieuw product leveren.
 
Garantie
Op het uurwerk van alle horloges zit een (1) jaar garantie. Binnen deze periode vervangen wij kosteloos defecte uurwerken. Bij alle horloges wordt standaard een extra, losse batterij meegeleverd. Het kan voorkomen dat het batterijtje wat al in het klokje zit, snel leeg is omdat het er al een tijdje in zit. Dan kan deze zelf worden vervangen met het meegeleverde batterijtje.
 
Klachten
Mochten er klachten zijn over de bestelde producten of de levering, neem dan contact met ons op via info@goodieplaza.nl. Op de contactpagina staat een digitaal formulier wat ook gebruikt kan worden.
 
Klachtenprocedure
Bij ontvangst van een klacht, nemen we binnen vijf (5) werkdagen contact op. Ons streven is om deze naar ieders tevredenheid op te lossen. Mocht het meer tijd kosten, dan stellen we je daarvan op de hoogte. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Goodieplaza bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om jouw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC)
 

Eigendomsrechten

De rechthebbende, Perpetual Sunrise Ltd, behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, EANcodes, merkrechten, octrooien en andere intellectuele eigendomsrechten) met betrekking tot alle aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Perpetual Sunrise.

Copyright © 2018 GOODIEPLAZA - cadeaus en geschenken. Powered by Zen Cart